Planning

Lola's S-nest

 

Moeder: Lola's Olm (zwart, gladhaar, gewoonoor, zwartoog)
Vader: Lola's Loki (agouti, gladhaar, gewoonoor, zwartoog)

 

Verwacht: dekking 29 mei, dus eind juni kleintjes

 

Olm is een grappig actief ratje in de kooi. Komt altijd kijken en is altijd in voor wat aandacht. Ze is dol op kattenkwaad en klimt graag in een onbewaakt ogenblik op de kooi om lekker op onderzoek uit te gaan.

Haar moeder is een pittige tante die moeilijk kan doen tegen nieuwkomers (ratten of mensen). Olm lijkt dit gedrag gelukkig niet over te nemen van haar moeder.

Loki is juist een lief en rustig ventje. Hij komt wel en is zeker niet schuw, maar lekker op zijn eigen tijd. De rust zelve.

Ik verwacht daarom een leuke mix van rittens. Allemaal lekker zichzelf, wat zal betekenen dat sommige lekker lui zijn en andere juist lekker druk

 

Qua kleuren verwacht ik agouti en kans op zwart, cinnamon, pearl, cinnamon pearl, mink en verrassingen

 

 

 

Lola's T-nest

 

Moeder: Ustrój van Zirrael (himalayan, gladhaar, gewoonoor, roodoog)

Vader: Lola's Odin (golden himalayan, gladhaar, gewoonoor, zwartoog)

 

Verwacht: dekking zo snel mogelijk (mei/juni), dus eind junikleintjes

 

Ustrój woont nog niet zo lang hier, ze komt uit Polen om mijn 'witjeslijn' te ondersteunen. Ik heb besloten om Petri voorlopig niet in te zetten maar wel door te gaan met een man uit het M-nest (Odin).

Ustrój is een zelfverzekerde dame die erg nieuwsgierig is. Stil bij je blijven knuffelen is niet haar ding maar lekker op onderzoek uit gaan wil ze wel.

Odin is een leuk en mensgericht ventje. Hij staat regelmatig bij het deurtje klaar voor aandacht. Ondanks zijn maatje meer is hij niet extreem gek op eten. De dames kooi vind hij veel interessanter!

Ik verwacht lieve rittens die heerlijk mensgericht zijn.

 

Qua uitmonsteringen/kleuren verwacht ik ivory, himalayan en siamees zowel gewoon als golden en zowel rood- en zwartoog. Kleine kans op verrassingen.